HTML

kreatív klaszter

Klaszterünk a dél-dunántúli régió kulturális (kreatív) ipari vállalkozásait, intézményeit szervezi klaszterbe. A kulturális háttértevékenységek és a kreatív tevékenységek indusztriális és működési szabályrendszerének kidolgozása és inkubálása.

Friss topikok

Szigetvári Takarék

2009.05.22. 10:43 klaszterpécs

Remek ötlet - Remekek Háza Pécsett

A Remekek Háza egyedülálló módon vállalja fel a régió kézműveseinek érdekképviseletét és a piaci lehetőségek bővítését egy nyugat-európai színvonalú intézmény kialakításával.

A REMEKEK Háza egy bizományos jellegű bemutatóterem, piactér és kulturális - művészeti alkotó és közösségi tér, amely összefogja és segíti a kézműveseket.

2 komment

Címkék: kultúra kézműves háza remekek


A bejegyzés trackback címe:

https://klaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr301137055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2009.05.23. 19:36:40

Valóban remekbe szabott ötlet! Gratulálok!

klikk a blogra 2009.05.27. 13:32:48

Pécsett forgatott ma a Kapos Televízió - a Remekek Házába működő könyvkötő-restaurátorok munkáját örökítette meg. A régióban működő kulturális innovációkat feldolgozó riportfilmeket a nyáron sugározzák a régió helyi televíziói (Pécs Tv, Kapos Tv, TelePaks, HídTV).
süti beállítások módosítása