HTML

kreatív klaszter

Klaszterünk a dél-dunántúli régió kulturális (kreatív) ipari vállalkozásait, intézményeit szervezi klaszterbe. A kulturális háttértevékenységek és a kreatív tevékenységek indusztriális és működési szabályrendszerének kidolgozása és inkubálása.

Friss topikok

Szigetvári Takarék

2010.05.22. 21:05 zilrapid

Kormányprogram

Meglepve olvastam a Parlament.hu-n, hogy a FIDESZ kiemelten kívánja támogatni a kreatív ipart, a szerzői jogi iparágakat és a high tech ipart - mindez a kormányprogram része.

Na kérem, az esetek többségében nem szerencsés a politika beavatkozása a gazdaságba; ahogy például a támogatási rendszer sem képes gazdaságfejlesztésre.

Ebben az esetben azonban fogjuk fel úgy, hogy az új kormány új irányt mutat, nagyon helyesen. A bizalmat mi megadjuk, tessék élni vele.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://klaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr582023763

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Forradalom helyett reformkort! 2010.05.25. 08:41:29

A szocialista kormányzás öröksége akár a legalaposabban átgondolt, legkiválóbb tervet is megtorpedózhatja. A kormányprogramnak ezért akkor van a legnagyobb esélye, ha nem sietik el. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor a hétvégén benyújtotta az új kormá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása