HTML

kreatív klaszter

Klaszterünk a dél-dunántúli régió kulturális (kreatív) ipari vállalkozásait, intézményeit szervezi klaszterbe. A kulturális háttértevékenységek és a kreatív tevékenységek indusztriális és működési szabályrendszerének kidolgozása és inkubálása.

Friss topikok

Szigetvári Takarék

2009.11.30. 16:13 klaszterpécs

Nemzetközi projekt indul a Kulturális Ipari Klaszter részvételével

Pályázatot nyert a Dél-dunántúli Kulturális Ipari Klaszter, Pécs várossal közösen beadott Kreatív Városok Hálózata Central Europe projektje.

A projektben német, olasz, szlovén, lengyel városokkal együtt Pécs vesz részt, a helyi önkormányzatok mellett egy – egy civil szervezet vesz rész. A projekt fő célja az európai kreatív városok hálózatának kialakítása és felépítése, a kreatív klaszterek nemzetközi láthatóságának megteremtése és fejlesztése. Az előkészítő munka az év hátralévő két hónapjában történik, a hároméves projekt tényleges indulása a 2010. év első negyedévében várható.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív európai únió klaszter


A bejegyzés trackback címe:

https://klaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr921563815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása