HTML

kreatív klaszter

Klaszterünk a dél-dunántúli régió kulturális (kreatív) ipari vállalkozásait, intézményeit szervezi klaszterbe. A kulturális háttértevékenységek és a kreatív tevékenységek indusztriális és működési szabályrendszerének kidolgozása és inkubálása.

Friss topikok

Szigetvári Takarék

2010.05.20. 11:25 zilrapid

Kreatív ipar statisztikai adatok

MIközben a kreatív ipari swot elemzést készítjük adatbázist is éptünk Pécs város kreatív iparára vonatkozóan. Az adatbázis tartalmát igyekeztünk szűkíteni, hogy csak a szükséges adatok jelenjenek meg, amelyekből következtetések és folyamatok elemzése is lehetséges.

Árbevétel, alkalmazottak létszáma, saját tőke...stb.

Nos ilyen adatokat még megadott TEÁOR-al sem egyszerű nemcsak szerezni, de vásárolni sem, merthogy a KSH sem rendelkezik hasonlókkal. GDP mértéket nem tudunk településre vonatkoztatni, csak megyei szint van meg.

Nehézségeink ellenére 700 szervezet a 13 alágazatba rendezve már megvan. Most történik az adatok feltöltése.

Zajlanak az interjúk - sok-sok érdekes vélemény és gondolat, sőt pilot projekt ötletek kerülnek elő. Langyos tavunk rohanó patakká válik.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://klaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr142017625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása