HTML

kreatív klaszter

Klaszterünk a dél-dunántúli régió kulturális (kreatív) ipari vállalkozásait, intézményeit szervezi klaszterbe. A kulturális háttértevékenységek és a kreatív tevékenységek indusztriális és működési szabályrendszerének kidolgozása és inkubálása.

Friss topikok

Szigetvári Takarék

2010.05.25. 20:55 zilrapid

ekf a sejtekben

Közeli s távoli ismerősök motoros túrát szerveznek (autós kísérettel - mert hiszen mégsem olyan erős az ember) Pécs-Bóly indulással és Franciaországi érkezéssel. Rizling fröccs és sör mellett beszélgetve a résztvevő-szervezőkkel elárulják pár ötletüket.

1. EKF matricák a motorokon.

2. Szabó bor (bonyhádi remek termelő, javaslom könnyed zamatos rozé borát kóstolgatni) ekf cimkékkel ajándék gyanánt.

3. Könyvek és ekf-es pólók ugyancsak promóciós célokkal.

Merthogy az ekf az övék is, büszkék a városra és a kulturális értékekre. Mit lehet erre mondani? Holnap hívom az EKF menedzsment központot, hogy vajon a marketing keret 15-20 e Ft-ja párosítható-e a fiatalok túrájával? Az eredményről holnap röviden.  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://klaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr442031250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása